Unn deg en tur over fjellet istedenfor å kjøre Korgfjelltunnelen – og få god mat med Okstindutsikt på kjøpet!

Nytt hytteanlegg

Helt siden det internasjonale sykkelrittet Arctic Race of Norway hadde målgang på Korgfjellet i 2016, har Korgfjellet Fjellstue utvidet anlegget sitt. De kan nå tilby seks splitter nye høystandard hytter, caravanplass med strømuttak, servicebygg med dusj, wc og vaskemaskin, samt badstu og stort utendørs friluftsbad. I tillegg er det fem rom med 13 sengeplasser inne på selve Fjellstua.

Det vil nok bli populært å bo her, rett ved starten av milevis med turløyper både sommer og vinter – med Okstindanutsikt på kjøpet. På Fjellstuas nettside kan du sjekke hva som er ledig og booke online. Vinterstid vil det i perioder være stengt, så sjekk hjemmesiden for åpningstider.

Over 60 år med servering

Korgfjellet Fjellstue har helt siden 1958 servert deilig mat til fornøyde gjester på fjelltur eller biltur.

Selv etter at E6 ble lagt i tunnel gjennom fjellet i 2005, har Asgeir Molden og hans folk holdt dørene åpne så lenge veien over fjellet har vært åpen – stort sett fra påske til oktober/november. Ved utleie av hyttene vil Fjellstua holde restauranten åpen, også i perioder der eneste transportmiddel opp på toppen er scooter eller ski.

Turterreng med panoramautsikt

Fra parkeringsplassen ved Fjellstua, 555 meter over havet, har du på finværsdager panoramautsikt til Okstindan, Lukttindan og Svartisbreen.

Her finner du også starten på flere merkede sommerløyper hvis du har behov for å strekke litt på beina. Prøv 5 km løypa hvor barn i samarbeid med vår lokale kunstner Yvonne Rosten har bidratt med fine dyreskulpturer. Fra påsken og utover er det fint å følge fjellet på ski, i begge retninger fra Fjellstua. Det er et populært utfartssted både for lange og korte turer. Vil du la bilen stå og sykle deg en tur, tilbyr Fjellstua utleie av el-sykler!

Velkommen til topps!