Unn deg en tur over fjellet istedenfor å kjøre Korgfjelltunnelen – og få god mat med Okstindutsikt på kjøpet!

Vertskapet på Korgfjellet har jobba på spreng for å få både hytteanlegg, servicebygg, bobilplass og nyoppussa restaurantlokaler ferdig, og er snart i mål med alt.  Vinterstid vil det i perioder være stengt, så sjekk hjemmesiden for åpningstider.

Nyheter

Helt siden det internasjonale sykkelrittet Arctic Race of Norway hadde målgang på Korgfjellet i 2016 har Korgfjellet Fjellstue utvidet anlegget sitt, og fra og med sommeren 2020 tilbyr fjellstua seks splitter nye høystandard hytter, caravanplass med strømuttak, servicebygg med dusj, wc og vaskemaskin, samt etterhvert badstu og «Norges største badestamp». I tillegg er det fem rom med 13 sengeplasser inne på selve fjellstua. Hyttene er nå klare for utleie og kan leies hele året. Vi tipper det blir populært å bo rett ved starten av milevis med turløyper både sommer og vinter, og med Okstindanutsikt på kjøpet. På fjellstuas nettside kan du sjekke hva som er ledig og booke online!

Over 60 år med servering

Korgfjellet Fjellstue har helt siden 1958 servert deilig mat til fornøyde gjester på fjelltur eller biltur, og selv etter at E6 ble lagt i tunnel gjennom fjellet i 2005, har Asgeir Molden og hans folk holdt dørene åpne så lenge veien over fjellet har vært åpen…dvs. stort sett fra påske til oktober/november. I forbindelse med utleie av hyttene vil fjellstua holde restauranten åpen også i perioder der eneste transportmiddel opp på toppen er scooter eller ski.

Turterreng med panoramautsikt

Fra parkeringsplassen ved Fjellstua på toppen av fjellet, på 555 m.o.h. har du på finværsdager panoramautsikt til Okstindan, Lukttindan og Svartisbreen. Her finner du også starten på merkede sommerløyper hvis du har behov for å strekke litt på beina. Ny av året er ei skilta 4 km løype hvor barn i samarbeid med en lokal kunstner har bidratt med fine dyreskulpturer.  Fra og med påske er det fint å gå på ski i begge retninger fra Fjellstua, og det er et populært utfartssted både for lange og korte turer.

Velkommen til tops!

X