Korgfjellet – bobilcamp

Utsikten fra toppen av Korgfjellet blir man aldri lei av!

Mange har lenge ønsket å kunne parkere bobilen sin på toppen av Korgfjellet, både for å nyte utsikten over Okstindanmassivet og for å ha et fint utgangspunkt for lette fotturer i området. Nå er det endelig mulig!

Korgfjellet Fjellstue har åpnet et eget område for bobiler, og tilbyr 10-12 tilrettelagte caravanplasser med moderne strømsøyler og tilgang til nytt servicebygg med både dusj, toalett og vaskemaskin. I tillegg til caravanplasser, tilbyr vertskapet også seks nye hytter og fem dobbeltrom inne i Fjellstua. På fjellstuas nettside kan du sjekke hva som er ledig og booke online!

Korgfjellet Fjellstues gjester har også tilgang til et stort utendørs naturbad og badstue – både sommer og vinter (for de som liker isbading…)

Helt siden 1972 har familien Molden tilbudt veifarende og fjellfolk god mat og drikke fra tidlig om morgenen til sent på kvelden, og her kan du spise alt fra lokalmat, til steinovnsbakt pizza og deilig eplekake med softis! NB: vinterstid er det begrenset åpningstid i.o.m. at veien over Korgfjellet er vinterstengt.

Ta av fra E6 like sør eller nord for Korgfjell-tunnellen og følg veien helt til du er på 555 m.o.h – hjertelig velkommen!