Korgfjellet – bobilcamp

Utsikten fra toppen av Korgfjellet blir man aldri lei av!

Mange har lenge ønsket å kunne parkere bobilen sin på toppen av Korgfjellet, både for å nyte utsikten over Okstindanmassivet og for å ha et fint utgangspunkt for lette fotturer i området. Fra sommeren 2020 blir det endelig mulig!

Korgfjellet Fjellstue åpner nå et eget område for bobiler, og tilbyr 10-12 tilrettelagte caravanplasser med moderne strømsøyler og tilgang til nytt servicebygg med både dusj, toalett og vaskemaskin. I tillegg til caravanplasser, tilbyr vertskapet også seks nye hytter og fem dobbeltrom inne i Fjellstua. På fjellstuas nettside kan du sjekke hva som er ledig og booke online!

Sommeren 2020 åpner også det vi tror må være norges største utendørs badestamp, med tilhørende badstu, og denne vil være åpen for Korgfjellet Fjellstues gjester.

Helt siden 1972 har familien Molden tilbudt veifarende og fjellfolk god mat og drikke fra tidlig om morgenen til sent på kvelden, og her kan du spise alt fra lokalmat, til steinovnsbakt pizza og deilig eplekake med softis!

Bildene nedenfor er fra sommeren 2019…kom og se hvor fint det er blitt ett år etter…
Ta av fra E6 like sør eller nord for Korgfjell-tunnellen og følg veien helt til du er på 555 m.o.h – hjertelig velkommen!

 

X