Snart 100 år gammel skole med sjel, perfekt for møter og hyggelig lag!

NB: For sjakk-kurs og spillkvelder, se link til høyre.

Helt siden 1976 har Vallabotn Sanitetsforening tilbudt koselige lokaler for spesielle anledninger i de tidligere klasserommene på Vallaskola. Skolen ble offisielt åpnet i februar 1923 og var i drift helt fram til skolen på Bjerka åpnet høsten 1976. Hemnes kommune ga da Vallaskola i gave til Vallabotn Sanitetsforening.

Høsten 2020 ble Vallaskolas Venner etablert. Sammen med Sanitetsforeningen jobber de nå med å restaurere skolen og skape nytt liv i dette ærverdige bygget som skal feire 100 år i februar 2023! Første fase av oppussinga er nå nesten ferdig og det er mulig å leie lokalene. Vallaskolas Venner vil også selv skape aktivitet i bygget, og inviterer andre lag og foreninger til å gjøre det samme.

Fasiliteter:
Vallaskola kan tilby en todelt sal på ca. 70 m2, og passer for arrangement på opptil 50 personer. Det er i dag sitteplasser ved langbord til 40 personer, samt et litt mindre antall plasser i sofagrupper og stoler. Wifi, piano og en storskjerm med lydanlegg står til disposisjon for gjestene.
I tillegg består lokalene av:
* Et lite, men godt utstyrt kjøkken med fryser, kjøleskap og steamer. Luke inn til sal.
* Middags- og kaffeservise, samt glasstøy og bestikk til minst 40 personer
* Stor gang og to toalett
* Uteområde og parkeringsplass med plass til et titalls biler.

Priser:
Kr.   500,- for møtelokale, halv dag
Kr. 1200,- for selskapslokale, hel dag
For andre typer arrangement og leie over flere dager, ta kontakt. Vasking av lokalet kan gjøres på egenhånd eller utføres mot et tillegg i pris.

Kontakt:
For booking, send sms med navn og ønsket dato/tidspunkt til 954 76544
For spørsmål, ring eller send sms til samme nummer.