Sjakk på Vallaskola våren 2024

Samhold og hjernetrim for små og store!

Gjensidigestiftelsen innvilget på tampen av 2021 midler til å starte opp med sjakk-kurs for barn og ungdom, samt spillkvelder for sjakkinteresserte i alle aldre i en toårsperiode. Takket være disse midlene har det vært fire sesonger med sjakk på Vallaskola, fra opptart i februar 2022 til avslutningsturneringa i desember 2023. Flere barn og ungdommer har møtt opp i hele perioden og hatt en god utvikling, og i november 2023 fikk to av dem støtte til å delta i NM i Sjakk i Skien (se link til artikkel i Avisa Hemnes). En stor takk til Gjensidigestiftelsen!!!

Vallabotn Sanitetsforening/Vallaskolas Venner har vært ansvarlige for organisering av kurset og spillkveldene, og foreningen ønsker at tilbudet skal fortsette. Instruktørene Steffen Krogh og Sanne Valla stiller opp til et nytt vårsemester, og det blir fremdeles annen hver tirsdag til samme tid som før. Kurset er åpent for alle, men passer best for 3. – 7. klasse. Både kurset og spillkveldene er gratis, og det er 8 sjakksett og 8 tidsur til disposisjon, så det kreves heller ikke eget utstyr.

Påmeldingsfristen for vårsemesteret er 19. januar 2024.
Ta kontakt med instruktørene Sanne Valla og Steffen Krogh
steffenkrogh900@hotmail.no


KURS OG SPILLKVELDER VÅREN 2024

Annen hver tirsdag fra kl. 17:30 – 19:00, med spillkvelder for sjakkinteresserte i alle aldre fra kl. 19:00, på følgende datoer*:
23. januar
6. februar
20. februar
5. mars
19. mars
2. april
16. april

Velkommen til hjernetrim og hyggelig samhold på Vallaskola!

* Med forbehold om endringer