Studio YR

Velkommen på kunstnerbesøk hos Yvonne Rosten, der du kan slippe kreativiteten løs og sette farge på tilværelsen.

I Studio YR tar du steget inn i skapelsens vugge. Dette er hjertet av Mileperlen. Her klekkes ideer ut, og her jobbes det med maleri og skulpturer.

Sammen med den sprudlende multikunstneren på Hemnesberget kan du utfolde deg med alt fra pensel og maling, til leire og glitter. Du blir undervist ut fra dine forutsetninger, enten du er nybegynner eller garvet i gamet.

Yvonne tar imot kursdeltakere både fra bedrifter og privat sektor, og er åpen for besøk om noen vil komme å se, jobbe eller slå av en prat.

Som kunstner, pedagog og førskolelærer hjelper Yvonne gjerne barn og unge å utforske sin kreativitet – både gjennom egne kurs og som visuell kunstlærer på kulturskolen i Rana.

Vil du se noe av gatekunsten Yvonne har laget sammen med sine elever, kan du oppsøke Rådhuset i Korgen eller undergangen mot Havmannen i Mo i Rana. Her kan du få med deg en fargerik opplevelse, og kanskje ta en artig selfie?

Hun har også drevet med kompetanseheving av pedagoger i de visuelle kunstfagene gjennom mange år.

Som kunstner er Yvonne Rosten opptatt av eksistensielle tema, liker å leke seg med farger og flater, og jobber helst med maleri i store formater.

Oversikt over kurs finner du på Mileperlens nettside, og privatundervisning kan bestilles når som helst. Booking på mileperlen@gmail.com eller tlf 971 76 824.