Studio YR

Velkommen innom for et kunstnerbesøk hos Yvonne Rosten på hennes studio. Studio YR.

På studio YR er du ønsket velkommen inn i skapelsens vugge. Dette er hjertet av Mileperlen Gallerihotell og utgangspunktet for alt i huset.
Under Hemnesjazz i august 2021 er Yvonne Rosten invitert til å være festivalkunstner, og utstillingen blir da avholdt her på studio YR

Da Yvonne kjøpte huset, var det for å kunne utfolde seg kunstnerisk og samtidig ta vare på sine barn uten å forlate hjemmet for å jobbe med kunsten. Det var også for å kunne jobbe uten begrensninger og ha egne lokaler. Etter flere år med kretiv totalrenovering, har hun nå både studio for maleri, og atelier og treverksted for skulptur. I tillegg er huset blitt et lite hotell.

Her klekkes det ut ideer, her arbeides det med maleri og skulpturer. Her tar Yvonne i mot kursdeltakere, både fra bedrifter og privat sektor, og er åpen for besøk om noen vil komme å se, jobbe eller slå av en prat.

Yvonne er kunstner og pedagog og jobber bl.a. på Rana kulturskole som visuell kunstlærer. Hun er også førskolelærer og har drevet med kompetanseheving av pedagoger innen de visuelle kunstfagene i mange år. Som kunstner er hun opptatt av eksistensielle tema, liker å leke med farger og flater, og jobber med maleri i store formater.

Mileperlen er virkelig en skapelsens vugge! Unn deg en opplevelse!

X