Studio YR

Velkommen innom for et kunstnerbesøk hos Yvonne Rosten på hennes studio. Studio YR.

På studio YR er du ønsket velkommen inn i skapelsens vugge. Dette er hjertet av Mileperlen Gallerihotell og utgangspunktet for alt i huset.

Da Yvonne kjøpte huset, var det for å kunne utfolde seg kunstnerisk og samtidig ta vare på sine barn uten å forlate hjemmet for å jobbe med kunsten. Det var også for å kunne jobbe uten begrensninger og ha egne lokaler. Etter flere år med kretiv totalrenovering, har hun nå både studio for maleri, og atelier og treverksted for skulptur. I tillegg er huset blitt et lite hotell.

Her klekkes det ut ideer, her arbeides det med maleri og skulpturer. Her tar Yvonne i mot kursdeltakere, både fra bedrifter og privat sektor, og er åpen for besøk om noen vil komme å se, jobbe eller slå av en prat.

Yvonne er kunstner og pedagog og jobber bl.a. ved kulturskolene i Rana og Hemnes som visuell kunstlærer. Resultatet kan man bl.a. se som gatekunst både i Hemnes og Rana.
Yvonne er også førskolelærer og har drevet med kompetanseheving av pedagoger innen de visuelle kunstfagene i mange år. Som kunstner er hun opptatt av eksistensielle tema, liker å leke med farger og flater, og jobber med maleri i store formater.

Mileperlen er virkelig en skapelsens vugge! Unn deg en opplevelse!

X