Midt i naturen, med fiskemuligheter utfor døra!

Bare noen få minutter fra E6 og sentrum i Korgen, ligger Korgen Camping idyllisk til helt nede ved lakseelva Røssåga, med store åkre og grønnkledde fjell som kulisser. Her kan du bo i rimelige, små sommerhytter, eller ha full komfort i store, vinterisolerte hytter. Det er god plass for campingvogner, bobiler og telt, og campingen tilbyr lekeplass med trampoline, kjøkken, oppholdsrom og servicebygg med dusj, toalett, vaskemaskin og tørketrommel. Alle gjester har tilgang til gratis internet.

Har du behov for å tømme campingvognens eller bobilens toalett, finner du mulighet for det på campingen.

Laksefiskere fra fjern og nær kommer hvert år i juli og august for å fiske etter storlaks og ørret på det fine valdet som tilhører campingen. Her er det godt tilrettelagt langs elva med gangvei og flere gapahuker med bålplass, og inne på campingen finner du tilberedningsbord, fryser og grillplass. Korgen har lang tradisjon med å ta imot laksefiskere, da de første engelske lakselordene kom hit til bygda så langt tilbake som på 1850-tallet.

Våre coronatiltak

Vi følger de pålegg som myndighetene gir til enhver tid og pr. i dag har vi følgende rutiner:
– vi har fem store hytter med eget bad og kjøkken, slik at du kan være helt isolert hvis du ønsker det
– alle hyttene vaskes ned etter bruk og står tomme i tre dager før neste gjest får flytte inn
– sanitæranlegg og felleskjøkken, som er planlagt å åpne til 1. juni, har desinfeksjonsutstyr som alle kan bruke til enhver tid, i tillegg til at det vil bli vasket flere ganger om dagen.

X