Midt i naturen, med fiskemuligheter utfor døra!

Bare noen få minutter fra E6 og sentrum i Korgen, ligger Korgen Camping idyllisk til helt nede ved lakseelva Røssåga, med store åkre og grønnkledde fjell som kulisser. Her kan du bo i rimelige, små sommerhytter, eller ha full komfort i store, vinterisolerte hytter. Det er god plass for campingvogner, bobiler og telt, og campingen tilbyr lekeplass med trampoline, kjøkken, oppholdsrom og servicebygg med dusj, toalett, vaskemaskin og tørketrommel. Alle gjester har tilgang til gratis internet.

Har du behov for å tømme campingvognens eller bobilens toalett, finner du mulighet for det på campingen.

Laksefiskere fra fjern og nær kommer hvert år i juli og august for å fiske etter storlaks og ørret på det fine valdet som tilhører campingen. Her er det godt tilrettelagt langs elva med gangvei og flere gapahuker med bålplass, og inne på campingen finner du tilberedningsbord, fryser og grillplass. Korgen har lang tradisjon med å ta imot laksefiskere, da de første engelske lakselordene kom hit til bygda så langt tilbake som på 1850-tallet.

Laksefiske

Sesongen for laksefiske er 1. juli – 31. august. Korgen Camping har eget vald med egen fluesone. Sonen passer for ivrige sportsfiskere og har en begrensning på maks 6 fiskere. Alle fiskere må ha eget utstyr. Prisene her er kr 400.- for døgnkort, kr 1.500 for ukeskort og kr 3.800 for sesongkort.
Forbehold: Elva er regulert og vannføring kan variere noe.

Se nettside for pris og overnattingsmuligheter.

Våre coronatiltak

Vi følger de pålegg som myndighetene gir til enhver tid og pr. i dag har vi følgende rutiner:
• Vi har fem store hytter med eget bad og kjøkken, slik at du kan være helt isolert hvis du ønsker det.
• Alle hyttene vaskes etter bruk og alle berørings- og overflater desinfiseres nøye.
• Sanitæranlegg og felleskjøkken, som er åpne fra månedsskiftet mai-juni og til i slutten av september, har desinfeksjonsutstyr som alle kan bruke til enhver tid. I tillegg vil det vil bli vasket flere ganger om dagen der alle berøringsflater blir desinfisert.

Vi oppfordrer alle våre gjester til å følge myndighetenes råd, holde trygg avstand til andre og ha god håndhygiene.

X