Midt i naturen, med fiskemuligheter utfor døra!

Bare noen få minutter fra E6 og sentrum i Korgen, ligger Korgen Camping idyllisk til helt nede ved lakseelva Røssåga, med store åkre og grønnkledde fjell som kulisser. Her kan du bo i rimelige, små sommerhytter, eller ha full komfort i store, vinterisolerte hytter. Det er god plass for campingvogner, bobiler og telt, og campingen tilbyr lekeplass med trampoline, kjøkken, oppholdsrom og servicebygg med dusj, toalett, vaskemaskin og tørketrommel. Alle gjester har tilgang til gratis internet.

Har du behov for å tømme campingvognens eller bobilens toalett, finner du mulighet for det på campingen.

Laksefiskere fra fjern og nær kommer hvert år i juli og august for å fiske etter storlaks og ørret på det fine valdet som tilhører campingen. Her er det godt tilrettelagt langs elva med gangvei og flere gapahuker med bålplass, og inne på campingen finner du tilberedningsbord, fryser og grillplass. Korgen har lang tradisjon med å ta imot laksefiskere, da de første engelske lakselordene kom hit til bygda så langt tilbake som på 1850-tallet.

Laksefiske

Sesongen for laksefiske er 1. juli – 31. august. Korgen Camping har eget vald med egen fluesone. Sonen passer for ivrige sportsfiskere og har en begrensning på maks 6 fiskere. Alle fiskere må ha eget utstyr. Forbehold: Elva er regulert og vannføring kan variere noe. Sjekk artikkel om laksefiske for mer info.
Skitt fiske!

X