Nyt et godt måltid og ei god seng å sove i – rett ved E6 og innfallsporten til Okstindan.

I sentrum av Korgen, med Circle K og Korgensenteret som nærmeste naboer, finner du HUSET café og motell. Her møtes gjerne både vegfarende og lokalbefolkning i lune og trivelige lokaler – eller på fine sommerdager, ute på terrassen.

Vertene legger sin stolthet i at alle skal få en hyggelig matopplevelse og god service. Her kan du nyte kortreist steik eller laks, deres etterspurte pizza, den kjente lokalbaksten kamkaka, eller andre retter på bestilling. Både sommer og vinter er det populært å samles til konserter og annen underholdning. HUSET har alle rettigheter når det gjelder servering.

Har du behov for et passe stort møterom midt på Helgeland? I andre etasje er det plass til ca. 30 i et hyggelig konferanselokale med gode fasiliteter.

HUSET har 9 koselige dobbeltrom om du trenger overnatting. Rommene er har dusj/WC, WiFi og TV. Det er selvbetjening med frokost på frokostrommet med enkel brødmat og pålegg, kaffe, melk og te. Du kan også få et utvidet frokosttilbud om du ønsker det.

Hvis du planlegger tur til Okstindan, er HUSET et perfekt utgangspunkt der det ligger, bare 18 km fra start tursti opp til Norges kanskje råeste turisthytte,  Rabothytta. Trenger du skyss til startpunkt for stien, er vertskapet behjelpelig med å ordne dette. Eller du kan leie en el-sykkel og være helt uavhengig av skyss!

Er du interessert i laksefiske, har HUSET fiskekort til Røssåga og Leirelva. På kjøpet kan du få gode råd av Snorre, storfiskeren selv. På vinteren finner du flotte skiløyper i nærheten.  Det finnes også muligheter for å leie scooter og kunne bruke et godt utbygd scooternett i nærområdet.

Velkommen skal du være!