Bjerka Camping

Lett tilgjengelig for deg som kommer langs E6 og med jernbanen

Selv om Bjerka Camping ligger idyllisk til i rolige omgivelser rett ved Bjerkaelva, er det bare noen hundre meter fra E6 og Bjerka Jernbanestasjon.

Sommeren 2023 overtok nye lokale drivere campingen og ga den et skikkelig ansiktsløft. Søskenparet Arnela og Amer lover god stemning og et trivelig opphold for små og store.

Her, midt i Okstindan natur- og kulturpark, har du et godt utgangspunkt for dagsturer i området. Er du for eksempel glad i å utforske nye fjell, kan du velge og vrake i alle himmelretninger, og mange av dem kan du faktisk nå i gåavstand fra campingen. Eller du kan leie en el-sykkel på campingen og suse rundt på trivelige bakveier og inn i flotte daler. Vil du heller holde deg i lavlandet, kan du rusle en tur langs elva og fjorden. Ikke glem badedrakt, du kan bli fristet! Eller kanskje vil du heller ha med fiskestanga?

Turmat får du kjøpt i resepsjonen på campingen, eller på Coop Prix like ved. Middag kan du ordne selv i felleslokalene, eller du kan unne deg et godt måltid hos Bjerka Kro bare et steinkast unna.