Skap øyeblikk du vil huske!

Med bankende hjerte for naturlandskapet på Helgeland, ønsker Hi North å skape og dele opplevelser du aldri vil glemme. De byr på guidede turer både i og utenfor Mosjøen, og skreddersyr mer enn gjerne helge- eller ferieturen din.

Faste turer til Okstindbreen og Oksskolten inkludert i tilbudet.

Hi North (tidligere Naturlige Helgeland) har siden 2015 utviklet en rekke ulike tjenester, turer og arrangementer, med mål om å skape gode øyeblikk. Nettopp øyeblikkene er viktig for initiativtakerne, som gjerne legger til rette for at flest mulig får oppleve gleden ved å være på tur.

I porteføljen av tilbud  finner vi alt fra korte aktiviteter, via lengre dagsturer, til arrangementer som kan romme overnatting, mat, transport, opplevelser og underholdning.

Bedriften er også medeier og står bak driften av Mosjøen Via ferrata og zipline. Lokalkunnskapen er høy, og likeledes det sterke ønsket om å formidle både kultur og historie.

Hos Hi North blir du sett og ivaretatt, og de lover opplevelser som begeistrer. Initiativtakerne håper du har lyst å oppleve den vakre naturen vår sammen med dem, og samskape «øyeblikk du husker».