Baksterkailln & Kokken A/S

Velkommen til en smakfull opplevelse ved fjorden!

Baksterkailln og Kokken holder til i trivelige lokaler i sentrum av Hemnesberget, med nydelig utsikt over marinaen, fjorden og fjellene. Kaféen har ca. 50 sitteplasser innendørs og ca. 80 utendørs.

Det serveres god og selvlaget mat fra en allsidig meny med alt fra fersk gjærbakst, kaker, al’a carte, salater, varmlunsj hver ukedag, og et utvalg middagsretter enkelte dager. Kaféen har stort fokus på hjemmebakst/hjemmelaget mat der de lager 99 % av all mat selv. Alt er laktosefritt og det er alltid alternativer for cøliaki/glutenintolerante.

Kaféen har etterhvert utviklet seg til å bli fast møtested for mange av stedets lokale helter, og har faste dager for både damene og «kørvan».

Det tilbys catering, tapas, private tilstelninger, lukkede arrangement, konfirmasjoner, bryllup osv. De ordner også en del større arrangementer med musikk, cruise i samarbeid med MK Remi-Ketil, julebord, Amcartreff osv.

På sommeren (15/6 – 15/8) holder Baksterkailln og Kokken åpent på tidligere Hansasmuget, hvor det er pub/restaurant med enkle matretter og alle rettigheter.

Det fins også en mulighet for lokale strikkere/kunstnere til å selge varer i kaféen – Absolutt verdt å ta en titt for alle som en.

Velkommen skal du være! 🙂