Naturlige Helgeland

Skap øyeblikk du vil huske!

Med et bankende hjerte for Helgeland, ønsker Naturlige Helgeland å dele opplevelser du aldri vil glemme. Naturlige Helgeland skreddersyr mer enn gjerne helgeturen- og ferieturen din!
Nytt fra 2021 er at Naturlige Helgeland har faste turer til Okstindbreen og Oksskolten i sommersesongen.

Fra 2015 og til i dag har Naturlige Helgeland utviklet sin portefølje av tjenester som skaper gode øyeblikk. Og nettopp øyeblikkene er viktig for initiativtakerne, som mer enn gjerne tilrettelegger for å dele gleden av å være på tur.

Naturlige Helgeland tilbyr mange tjenester og kan skreddersy turer og arrangementer for kortere dagsaktiviteter til lengre turer, og arrangementer med elementer som overnatting, mat, transport, opplevelser og underholdning. Bedriften er også medeier og står bak driften av Mosjøen Via ferrata og zipline. Lokalkunnskapen er høy, og likeledes det sterke og felles ønsket om å formidle historie og kultur.

Hos Naturlige Helgeland blir du sett og ivaretatt og de lover opplevelser som begeistrer! Initiativtakerne håper du har lyst å oppleve vakre Helgeland sammen med dem og samskape «øyeblikk du husker».

X