Hjemmebakt fra Han Steike

Med lidenskap for tradisjonsbakst og søte fristelser!

Hos Han Steike Hjemmebakeri finner du både tradisjonsbakst, søte saker, lavkarbo, gluten- og sukkerfritt.

Anne Britt Rønning fra Vesterålen har alltid vært opptatt av tradisjonsbakst, og da hun kom hit til oss for noen år siden, ble hun veldig fasinert av lokalbaksten kamkaka.

I dag har hun egen bakekjeller landlig til mellom elva Røssåga og Korgfjellet. Her baker hun både kamkaka, fjellbrød, flatbrød og lefser, og kan også friste med franske makroner og andre gode saker. Også de som må ha tilpassa kosthold finner et stort utvalg hos Han Steike, her tilbys mye godt som både er lavkarbo, gluten -og sukkerfritt.

Anne Britt liker å ta vare på gamle oppskrifter for å sørge for at de ikke går i glemmeboka. Her lages det på tradisjonelt vis mat fra bunnen, og Anne Britt legger stor flid og bakeglede i produksjonen, noe som kjennes på smaken!

Blir du frista? Da kan du enkelt bestille det du ønsker direkte hos Anne Britt, så leverer hun ferskbakt direkte hjem til deg, pr. post, eller du kan hente i bakeriet. Kontaktinfo, meny og priser finner du på hjemmesiden og facebooksiden hennes.

Deltar du på festivalene våre eller messer i nærområdet, er det stor sjans for at du finner en bod med lekkert utvalg av tradisjonsbakst fra Han Steike Hjemmebakeri.

X