Natur nok til alle og trygg overnatting – midt på Helgeland

Finn ditt eget lille univers, litt utenom allfarvei!

Okstindan natur- og kulturpark har mye å by på, er lett tilgjengelig med både bil og tog, og er et godt utgangspunkt for å besøke resten av Helgeland. Vi tilpasser oss coronasituasjonen ved å følge nasjonale retningslinjer, og legger tilrette for at våre besøkende skal føle seg trygge!

Hos oss kan du bo i egen bobil, i hytter og rom med eget bad og egen inngang, i fine DNT-hytter, eller du kan slå opp telt ved en fjord, ved ei elv eller oppe i vakkert fjellandskap.

Bare et steinkast fra E6, men likevel i rolige og stille omgivelser, finner du to fine campingplasser, begge beliggende ved ei elv. Kjører du gamle E6 over Korgfjellet, kan du overnatte på 555 m.o.h. i en av de seks splitter nye hyttene hos Korgfjellet Fjellstue.

Det finnes også mange andre fine muligheter for overnatting hos et vertskap som setter sin ære i å tilpasse seg dagens situasjon, slik at du som gjest skal føle deg trygg og godt ivaretatt.
Under fanen Overnatting finner du en beskrivelse av alle overnattingstilbudene våre.

Skulle du ha behov for legehjelp mens du er her hos oss, kan du kontakter legevakt på telefon 116 117. Er det misstanke om korona, vil du kunne bli testet ved luftveisklinikken i Mo i Rana dersom kriteriene for testing er oppfylt.

Velkommen til et trygt og fint opphold hos oss!

X